Επίθεση σκύλου σε 6χρονη στην Ελλάδα – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο

Επίθεση σκύλου σε 6χρονη στην Ελλάδα – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο

Επίθεση από σκύλο δέχθηκε ένα 6χρονο κορίτσι το μεσημέρι της Τετάρτης (8/5) στην Υάμεια του Δήμου Πύλου – Νέστορος. Το κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tharrosnews.gr, το περιστατικό συνέβη όταν η παρέα των παιδιών έπαιζε σε χωράφι και ο σκύλος κατάφερε να φύγει από περιφραγμένο χώρο και να της επιφέρει σοβαρότατα τραύματα στο πρόσωπο και την πλάτη. Η μητέρα της 6χρονης παρενέβη και απομάκυνε το ζώο.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας κι από εκεί, όπως αναφέρει το ertnews.gr, με ευθύνη της οικογένειάς του μεταφέρεται στην Αθήνα. Η κατάσταση του παιδιού χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Στην αστυνομία δεν έχει υπάρξει σχετική καταγγελία.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE