Επίθεση σκύλου σε 6χρονη στην Ελλάδα – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο

Επίθεση σκύλου σε 6χρονη στην Ελλάδα – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο

Επίθεση από σκύλο δέχθηκε ένα 6χρονο κορίτσι το μεσημέρι της Τετάρτης (8/5) στην Υάμεια του Δήμου Πύλου – Νέστορος. Το κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tharrosnews.gr, το περιστατικό συνέβη όταν η παρέα των παιδιών έπαιζε σε χωράφι και ο σκύλος κατάφερε να φύγει από περιφραγμένο χώρο και να της επιφέρει σοβαρότατα τραύματα στο πρόσωπο και την πλάτη. Η μητέρα της 6χρονης παρενέβη και απομάκυνε το ζώο.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας κι από εκεί, όπως αναφέρει το ertnews.gr, με ευθύνη της οικογένειάς του μεταφέρεται στην Αθήνα. Η κατάσταση του παιδιού χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Στην αστυνομία δεν έχει υπάρξει σχετική καταγγελία.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Σημαντική εξέλιξη η έναρξη της Plug and Play Tech Center» - Πότε θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη

Λετυμπιώτης: «Σημαντική εξέλιξη η έναρξη της Plug and Play Tech Center» - Πότε θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη

Στην οικονομία, την ενέργεια, και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης κατά την Ενημέρωση του προς τα ΜΜΕ, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE