Επεισόδια στον Ύψωνα: Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για οχλαγωγία και εμπρησμό περιπολικού

Επεισόδια στον Ύψωνα: Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για οχλαγωγία και εμπρησμό περιπολικού

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα της οχλαγωγίας, εμπρησμού αστυνομικού οχήματος και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε αστυνομικά οχήματα, που διαπράχθηκε στις 4/5/2024 στην επαρχία Λεμεσού, η Αστυνομία προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για 22χρονο από τη Λεμεσό, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί ακόμη δύο πρόσωπα ηλικίας 19 και 21 ετών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.