Επεισόδια στον Ύψωνα: Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για οχλαγωγία και εμπρησμό περιπολικού

Επεισόδια στον Ύψωνα: Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για οχλαγωγία και εμπρησμό περιπολικού

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα της οχλαγωγίας, εμπρησμού αστυνομικού οχήματος και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε αστυνομικά οχήματα, που διαπράχθηκε στις 4/5/2024 στην επαρχία Λεμεσού, η Αστυνομία προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για 22χρονο από τη Λεμεσό, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί ακόμη δύο πρόσωπα ηλικίας 19 και 21 ετών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.