Επαφές στα κατεχόμενα πραγματοποιεί η Ολγκίν

Επαφές στα κατεχόμενα πραγματοποιεί η Ολγκίν

Στα κατεχόμενα συνεχίζει τις επαφές της την Πέμπτη η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Αλίμ Σιντίκ, η κ. Ολγκίν συνεχίζει τις επαφές της σε όλο το νησί με συναντήσεις σήμερα στο Τρίκωμο με τον «δήμαρχο» και με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Αύριο, Παρασκευή, θα συνεχίσει τις επαφές της στις ελεύθερες περιοχές.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE