Επαφές στα κατεχόμενα πραγματοποιεί η Ολγκίν

Επαφές στα κατεχόμενα πραγματοποιεί η Ολγκίν

Στα κατεχόμενα συνεχίζει τις επαφές της την Πέμπτη η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Αλίμ Σιντίκ, η κ. Ολγκίν συνεχίζει τις επαφές της σε όλο το νησί με συναντήσεις σήμερα στο Τρίκωμο με τον «δήμαρχο» και με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Αύριο, Παρασκευή, θα συνεχίσει τις επαφές της στις ελεύθερες περιοχές.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Εντατικά συνεχίζουν τις έρευνες τους τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την απόπειρα φόνου του 36χρονου Σύρου που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό. Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου είναι εκτός κινδύνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE