Τη Δευτέρα η νέα συνάντηση του Τατάρ με την Ολγκίν

Τη Δευτέρα η νέα συνάντηση του Τατάρ με την Ολγκίν

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, θα έχει νέα συνάντηση τη Δευτέρα 13 Μαΐου στις 12:00 με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, στο «προεδρικό», στην κατεχόμενη Λευκωσία, ανακοίνωσε την Πέμπτη το γραφείο του κ. Τατάρ.

Σε μια άλλη εξέλιξη, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της «προεδρίας», ο κ. Τατάρ χθες συναντήθηκε επίσης με τον Πολωνό Ευρωβουλευτή Tomasz Piotr Poreba, μέλος της Ομάδας Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο «βουλευτής» του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ), Ογουζχάν Χασίπογλου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο κ. Poreba συναντήθηκε επίσης, στο κτίριο της «βουλής» και με τον «πρόεδρο της βουλής», Ζορλού Τορέ. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE