Νέα πρόκληση: Βούλγαρος Ευρωβουλευτής προχώρησε σε παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα

Νέα πρόκληση: Βούλγαρος Ευρωβουλευτής προχώρησε σε παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα

Ο Ιλχάν Κιουτσούκ, Ευρωβουλευτής του Κόμματος «Κίνημα για Δικαιώματα και Ελευθερίες» από τη Βουλγαρία, επισκέφθηκε το τουρκοκυπριακό «βιομηχανικό επιμελητήριο».

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Κίπρις» γράφει ότι ο κ. Κιουτσιούκ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του «επιμελητηρίου» Αλί Καματζίογλου και μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Βούλγαρος Ευρωβουλευτής ενημέρωσε τα στελέχη του «επιμελητηρίου» για το έργο του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE