Νέα πρόκληση: Βούλγαρος Ευρωβουλευτής προχώρησε σε παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα

Νέα πρόκληση: Βούλγαρος Ευρωβουλευτής προχώρησε σε παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα

Ο Ιλχάν Κιουτσούκ, Ευρωβουλευτής του Κόμματος «Κίνημα για Δικαιώματα και Ελευθερίες» από τη Βουλγαρία, επισκέφθηκε το τουρκοκυπριακό «βιομηχανικό επιμελητήριο».

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Κίπρις» γράφει ότι ο κ. Κιουτσιούκ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του «επιμελητηρίου» Αλί Καματζίογλου και μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Βούλγαρος Ευρωβουλευτής ενημέρωσε τα στελέχη του «επιμελητηρίου» για το έργο του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Σε μια ιστορική καμπή για το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Μιχάλης Δαμιανός, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα περνά πλέον οριστικά από το στάδιο των ερευνών σε αυτό της παραγωγής.