Νέα πρόκληση: Βούλγαρος Ευρωβουλευτής προχώρησε σε παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα

Νέα πρόκληση: Βούλγαρος Ευρωβουλευτής προχώρησε σε παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα

Ο Ιλχάν Κιουτσούκ, Ευρωβουλευτής του Κόμματος «Κίνημα για Δικαιώματα και Ελευθερίες» από τη Βουλγαρία, επισκέφθηκε το τουρκοκυπριακό «βιομηχανικό επιμελητήριο».

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Κίπρις» γράφει ότι ο κ. Κιουτσιούκ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του «επιμελητηρίου» Αλί Καματζίογλου και μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Βούλγαρος Ευρωβουλευτής ενημέρωσε τα στελέχη του «επιμελητηρίου» για το έργο του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE