Νέα πρόκληση: Βούλγαρος Ευρωβουλευτής προχώρησε σε παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα

Νέα πρόκληση: Βούλγαρος Ευρωβουλευτής προχώρησε σε παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα

Ο Ιλχάν Κιουτσούκ, Ευρωβουλευτής του Κόμματος «Κίνημα για Δικαιώματα και Ελευθερίες» από τη Βουλγαρία, επισκέφθηκε το τουρκοκυπριακό «βιομηχανικό επιμελητήριο».

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Κίπρις» γράφει ότι ο κ. Κιουτσιούκ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του «επιμελητηρίου» Αλί Καματζίογλου και μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Βούλγαρος Ευρωβουλευτής ενημέρωσε τα στελέχη του «επιμελητηρίου» για το έργο του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE