Eurovision 2024: Ξεσήκωσε το κοινό η Έλενα Παπαρίζου στην «Number One» εμφάνιση του Β΄ Ημιτελικού - Δείτε βίντεο

Eurovision 2024: Ξεσήκωσε το κοινό η Έλενα Παπαρίζου στην «Number One» εμφάνιση του Β΄ Ημιτελικού - Δείτε βίντεο

Η Έλενα Παπαρίζου ξεσήκωσε το κοινό στον B’ Ημιτελικό του 68ου Διαγωνισμού της Eurovision, ερμηνεύοντας το «My Number One», που έφερε την νίκη στην Ελλάδα το 2005.

Οι θεατές είχαν μια μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν στο σόου, από το σπίτι τους. Κατά τη διάρκεια του World’s Biggest Sing-Along, μερικά εικονίδια από θεατές, εμφανίστηκαν στη σκηνή όσο ερμηνεύονταν μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες του Διαγωνισμού.

Δείτε την εμφάνιση της:

Η Sertab τραγούδησε το «Everyway That I Can» που χάρισε τη νίκη στην Τουρκία το 2003 και η Charlotte Perrelli το τραγούδι «Take Me To Your Heaven» που έφερε την 4η νίκη στην Σουηδία το 1999.

ΠΗΓΗ: Ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE