ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυρκαγιά στην Επ. Λεμεσού: Παραμένει σε επιφυλακή η Πυροσβεστική - Έδωσε μάχη όλο το βράδυ

Πυρκαγιά στην Επ. Λεμεσού: Παραμένει σε επιφυλακή η Πυροσβεστική - Έδωσε μάχη όλο το βράδυ

Μάχη έδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την πυρκαγιά που ξέσπασε το χθες το μεσημέρι, στη Βιομηχανική περιοχή του Αγίου Συλά, στη Λεμεσό, ενώ οι δυνάμεις πυρόσβεσης εργάζονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας για να ασφαλίσουν την περίμετρο. 

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής, ανέφερε ότι οι δυνάμεις πυρόσβεσης παραμένουν σε επιφυλακή, καθώς αντιμετωπίστηκαν μερικές αναζωπυρώσεις. Παράλληλα τόνισε ότι οι ισχυροί άνεμοι που προβλέπονται σήμερα αυξάνουν τον κίνδυνο.

Συνέχισε αναφέροντας ότι, οι δυνάμεις επιχειρούν από σήμερα το πρωί για να ασφαλίσουν τις γύρω περιοχές, σημειώνοντας ότι ήταν μία δύσκολη περίπτωση, με πολλές παραμέτρους.

«Η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση. Ενισχυθήκαμε αμέσως και με βοήθεια από άλλες επαρχίες. Υπήρχε δυσκολία στην προσβασιμότητα, γιατί υπήρχαν αγροτικοί δρόμοι, γεμάτοι με καρφιά, λάκκους, μεγάλους όγκους χώματος, που απέκοπταν τη διέλευση οχημάτων. Αν γύριζε ο άνεμος και εγκλωβιζόταν ένα πυροσβεστικό όχημα, τι θα λέγαμε σήμερα; Αγανάκτησαν οι πυροσβέστες χθες», είπε συγκεκριμένα ο κ. Κεττής.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top