Πυρκαγιά στην Επ. Λεμεσού: Παραμένει σε επιφυλακή η Πυροσβεστική - Έδωσε μάχη όλο το βράδυ

Πυρκαγιά στην Επ. Λεμεσού: Παραμένει σε επιφυλακή η Πυροσβεστική - Έδωσε μάχη όλο το βράδυ

Μάχη έδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την πυρκαγιά που ξέσπασε το χθες το μεσημέρι, στη Βιομηχανική περιοχή του Αγίου Συλά, στη Λεμεσό, ενώ οι δυνάμεις πυρόσβεσης εργάζονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας για να ασφαλίσουν την περίμετρο. 

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής, ανέφερε ότι οι δυνάμεις πυρόσβεσης παραμένουν σε επιφυλακή, καθώς αντιμετωπίστηκαν μερικές αναζωπυρώσεις. Παράλληλα τόνισε ότι οι ισχυροί άνεμοι που προβλέπονται σήμερα αυξάνουν τον κίνδυνο.

Συνέχισε αναφέροντας ότι, οι δυνάμεις επιχειρούν από σήμερα το πρωί για να ασφαλίσουν τις γύρω περιοχές, σημειώνοντας ότι ήταν μία δύσκολη περίπτωση, με πολλές παραμέτρους.

«Η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση. Ενισχυθήκαμε αμέσως και με βοήθεια από άλλες επαρχίες. Υπήρχε δυσκολία στην προσβασιμότητα, γιατί υπήρχαν αγροτικοί δρόμοι, γεμάτοι με καρφιά, λάκκους, μεγάλους όγκους χώματος, που απέκοπταν τη διέλευση οχημάτων. Αν γύριζε ο άνεμος και εγκλωβιζόταν ένα πυροσβεστικό όχημα, τι θα λέγαμε σήμερα; Αγανάκτησαν οι πυροσβέστες χθες», είπε συγκεκριμένα ο κ. Κεττής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE