Έμπλεξε 37χρονος - Οδηγούσε με ληγμένη άδεια, χωρίς ασφάλεια και θετικός σε νάρκοτεστ

Έμπλεξε 37χρονος - Οδηγούσε με ληγμένη άδεια, χωρίς ασφάλεια και θετικός σε νάρκοτεστ

Στη σύλληψη 37χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, και για διάφορες τροχαίες παραβάσεις.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χθες 9 Μαϊου στις 12:30 μέλη της ομάδας "Ζ" της Τροχαίας Πάφου που βρίσκονταν στη Λεωφόρο Ακαμαντίδος ανέκοψαν μοτοσικλέτα που οδηγείτο από ένα πρόσωπο ηλικίας 37 ετών, μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 37χρονος οδηγούσε με ληγμένη μαθητική άδεια, χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, με ακυρωμένη εγγραφή, χωρίς προστατευτικό κράνος και ήταν θετικός σε ναρκοτέστ.

Περαιτέρω, στην κατοχή του βρέθηκε μικρή ποσότητα κάνναβης, βάρους 0,9 γραμμαρίων. Ο 37χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στα Γραφεία της ΑΔΕ Πάφου, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE