Θεσσαλονίκη: Επιτυχής επιχείρηση διάσωσης ηλικιωμένου που έπεσε σε ρέμα

Θεσσαλονίκη: Επιτυχής επιχείρηση διάσωσης ηλικιωμένου που έπεσε σε ρέμα

Επιχείρηση διάσωσης ηλικιωμένου πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο άνδρας είχε πέσει σε ρέμα στα Πεύκα του δήμου Νέαπολης-Συκεών. Η κόρη του ειδοποίησε την Πυροσβεστική, περίπου στη 1:20, προκειμένου να τον απεγκλωβίσει, καθώς το έδαφος ήταν ολισθηρό και δεν μπορούσε να βγει μόνος του.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο υδροφόρα οχήματα που μετέφεραν τον άνδρα σε ασφαλές σημείο και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE