Θεσσαλονίκη: Επιτυχής επιχείρηση διάσωσης ηλικιωμένου που έπεσε σε ρέμα

Θεσσαλονίκη: Επιτυχής επιχείρηση διάσωσης ηλικιωμένου που έπεσε σε ρέμα

Επιχείρηση διάσωσης ηλικιωμένου πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο άνδρας είχε πέσει σε ρέμα στα Πεύκα του δήμου Νέαπολης-Συκεών. Η κόρη του ειδοποίησε την Πυροσβεστική, περίπου στη 1:20, προκειμένου να τον απεγκλωβίσει, καθώς το έδαφος ήταν ολισθηρό και δεν μπορούσε να βγει μόνος του.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο υδροφόρα οχήματα που μετέφεραν τον άνδρα σε ασφαλές σημείο και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.