Μαρίνα Σάττι: Χασμουρήθηκε και…αποκοιμήθηκε στη συνέντευξη του Ισραήλ – Δείτε βίντεο

Μαρίνα Σάττι: Χασμουρήθηκε και…αποκοιμήθηκε στη συνέντευξη του Ισραήλ – Δείτε βίντεο

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δεύτερου ημιτελικού, οι εκπρόσωποι των 10 χωρών που πέρασαν παρακάθισαν ως είθισται σε συνέντευξη Τύπου.

Βίντεο δείχνει την εκπρόσωπο της Ελλάδας, Μαρίνα Σάττι, κατά τη διάρκεια ερώτησης προς την εκπρόσωπο του Ισραήλ, Eden Golan, να κάνει διάφορους μορφασμούς, στη συνέχεια να χασμουριέται και να αποκοιμιέται στο τραπέζι.

Δείτε βίντεο στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE