Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, πυρκαγιά ξέσπασε σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση κοντά σε υποστατικά και οικοδομές στην Κοινότητα Ανάγιας Επαρχίας Λευκωσίας.
Η Πυροσβεστική ανταποκρίνεται με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς πόλης και Επαρχίας Λευκωσίας, ενώ πρώτο μέλημα των ομάδων πυρόσβεσης είναι η προστασία των υποστατικών.
Ενισχύονται οι δυνάμεις από Υπηρεσία Θήρας με δύο Φορητές Πυροσβεστικές Μονάδες, από Τμήμα Δασών με άλλη μία Φορητή Πυροσβεστική Μονάδα και από οργανωμένο εθελοντικό σύνολο Ε.Τ.Ε.Α. με άλλα δύο πυροσβεστικά οχήματα.
ΝΕΟΤΕΡΟ: Τρέχει η Πυροσβεστική: Νέα πυρκαγιά στην Πάφο – Διαχειρίσιμη η φωτιά στην Ανάγια
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις