Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Τίθενται σε λειτουργία από την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων e-Point στο Δήμο Λευκωσίας, στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης στην τάφρο Νταβίλα και Τρίπολις (Πλατεία Σολωμού).

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από το Μάρτιο του 2023 λειτουργούν δύο ηλεκτρικοί φορτιστές στις οδούς Στασάνδρου και Πριγκιπίσσης Ζήνας Ντε Τύρας (Ζήνας Κάνθερ). Η φόρτιση στο παρόν στάδιο διατίθεται δωρεάν, με χρονικό όριο από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ.

Ο Δήμος Λευκωσίας, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο Δήμο που έχει προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια, δεσμεύεται για ένα πιο ανθρώπινο κέντρο της πρωτεύουσας. Στόχος του είναι η ελαχιστοποίηση του οικολογικού αποτυπώματος της πόλης, περιορίζοντας τους ρύπους από τα αυτοκίνητα και η διευκόλυνση της πρόσβασης σε άλλες μορφές μεταφοράς, φιλικές προς το περιβάλλον. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ένα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή, με κύριο όφελος πάντα την ποιότητα του αέρα.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE