ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Τίθενται σε λειτουργία από την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων e-Point στο Δήμο Λευκωσίας, στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης στην τάφρο Νταβίλα και Τρίπολις (Πλατεία Σολωμού).

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από το Μάρτιο του 2023 λειτουργούν δύο ηλεκτρικοί φορτιστές στις οδούς Στασάνδρου και Πριγκιπίσσης Ζήνας Ντε Τύρας (Ζήνας Κάνθερ). Η φόρτιση στο παρόν στάδιο διατίθεται δωρεάν, με χρονικό όριο από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ.

Ο Δήμος Λευκωσίας, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο Δήμο που έχει προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια, δεσμεύεται για ένα πιο ανθρώπινο κέντρο της πρωτεύουσας. Στόχος του είναι η ελαχιστοποίηση του οικολογικού αποτυπώματος της πόλης, περιορίζοντας τους ρύπους από τα αυτοκίνητα και η διευκόλυνση της πρόσβασης σε άλλες μορφές μεταφοράς, φιλικές προς το περιβάλλον. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ένα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή, με κύριο όφελος πάντα την ποιότητα του αέρα.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

365 ημέρες τον χρόνο στην στάνη και το άρμεγμα – Κύπρια άφησε την δουλειά της για να ασχοληθεί με την κτηνοτροφία

«Αβέρτα» υπερωρίες οι Κύπριοι εργαζόμενοι – 1 στους 10 δουλεύουν πάνω από 49 ώρες την εβδομάδα

Δάκρυα χαράς στο J2US: Η επί σκηνής πρόταση γάμου - Δείτε βίντεο

Καιρός: Ξυπνάμε με ήλιο και μετά… τοπικές βροχές – Παρόμοιο σκηνικό και τις επόμενες μέρες

Η ιστορία του «πιο στοιχειωμένου σπιτιού» - Η υπόθεση που παραμένει ανεξιχνίαστη για περισσότερα από 100 χρόνιαΑνάλυση – Ευρωεκλογές: Οι δημοσκοπήσεις και ο πανικός των παραδοσιακών κομμάτων για την άνοδο του ΕΛΑΜ - Ο άγνωστος «Χ»

Ανάλυση – Ευρωεκλογές: Οι δημοσκοπήσεις και ο πανικός των παραδοσιακών κομμάτων για την άνοδο του ΕΛΑΜ - Ο άγνωστος «Χ»

Μόλις 14 ημέρες πριν από τις πολλαπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου και το πολιτικό σκηνικό πήρε φωτιά με αλληλοκατηγορίες κομμάτων και χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top