ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΟΤ σε μοτοσυκλέτες: Από πότε ξεκινάει ο έλεγχος - Ποια η διαδικασία

ΜΟΤ σε μοτοσυκλέτες: Από πότε ξεκινάει ο έλεγχος - Ποια η διαδικασία

Από την Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 θα τεθεί σε εφαρμογή ο περιοδικός τεχνικός έλεγχος για τις μοτοσυκλέτες (δίτροχες, τρίτροχες και τετράτροχες).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Οδικών Μεταφορών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι Για τον σκοπό αυτό, μέχρι σήμερα έχουν δοθεί άδειες σε 16 Ιδιωτικά Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΙΚΤΕΟ), τα οποία καταγράφονται στον κατάλογο που βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

Από τις 14 Μαΐου 2024 η εγγραφή ή επανεγγραφή μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας θα γίνεται μόνο μετά από επιτυχή τεχνικό έλεγχο και προσκόμιση του πιστοποιητικού καταλληλόλητας.

Στο πλαίσιο της διασφάλισης της οδικής ασφάλειας, θα κληθούν για τεχνικό έλεγχο όλες οι εγγεγραμμένες μοτοσυκλέτες. Οι ιδιοκτήτες των εγγεγραμμένων μοτοσυκλετών θα τυγχάνουν ενημέρωσης για τον χρόνο μέσα στον οποίο θα προβούν σε τεχνικό έλεγχο του οχήματός τους με αποστολή μηνύματος (sms) και, ως εκ τούτου, καλούνται να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους μέσω της εγγραφής στις διαδικτυακές υπηρεσίες του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Προειδοποιητική σήμανση στους δρόμους: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε - Πού τοποθετήθηκαν μέχρι σήμερα

Μπορεί o εργοδότης να καθυστερεί την καταβολή του μισθού σε ένα εργοδοτούμενο; - Τι προνοεί ο Νόμος

Ήρθαν για διακοπές στην Κύπρο και έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Μπούκαραν στο διαμέρισμα προτάσσοντας πιστόλια και τους ζήτησαν χρήματα

Χαμάς: Πατέρας και γιος ομολογούν πως βίασαν Ισραηλινή και μετά την εκτέλεσαν

Σύννεφα και βροχές στο «μενού» του καιρού - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Έτσι θα χάσουμε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι – Τα πέντε χρήσιμα tips -  Τι ισχύει για καρπούζι και παγωτό – Απαντά ειδικός στο «Τ»ΠτΔ: Συμφωνεί απόλυτα με την θέση Ελλάδας για ευρωπαϊκή αεράμυνα - «Στηρίζουμε αυτή την θέση»

ΠτΔ: Συμφωνεί απόλυτα με την θέση Ελλάδας για ευρωπαϊκή αεράμυνα - «Στηρίζουμε αυτή την θέση»

Ως Κυπριακή Δημοκρατία συμφωνούμε απόλυτα με τη θέση του Έλληνα Πρωθυπουργού για κοινή ευρωπαϊκή ευρωάμυνα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι «τα επόμενα χρόνια θα έχουμε εξελίξεις προς αυτή την κατεύθυνση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top