ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη αντίδραση της μητέρας Ανδριάνας - «Δικαίωση είναι να τιμωρηθούν αυτοί που σκότωσαν το παιδί μου»

Πρώτη αντίδραση της μητέρας Ανδριάνας - «Δικαίωση είναι να τιμωρηθούν αυτοί που σκότωσαν το παιδί μου»

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Κατά την ανακοίνωση της απόφασης για τα αίτια θανάτου του Εθνοφρουρού που είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου 2005 κάτω από την γέφυρα της Άλασσας, η θανατική ανακρίτρια έκανε αποδεκτή τη θέση της παθολογοανατόμου Δήμητρας Καραγιάννη, η οποία είχε κληθεί ως μάρτυρας σε προηγούμενη διαδικασία, σε σχέση με τα αίτια θανάτου του 26χρονου τότε Εθνοφρουρού.

Πρώτη αντίδραση Ανδριάνας

Σε δηλώσεις της έξω από το Δικαστήριο, μετά την ανακοίνωση της απόφασης, η μάνα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου, ανέφερε τα εξής:

«Αυτή η απόφαση δεν είναι δικαίωση, είναι απλά μια ηθική ικανοποίηση και είναι σήμερα αυτή η απόφαση ο καρπός των κόπων μου. Δικαίωση είναι να τιμωρηθούν αυτοί που σκότωσαν το παιδί μου και αυτοί που το συγκάλυπταν τόσα χρόνια. Έστω και την υστάτη το φως ενίκησε το σκοτάδι. Ευχαριστώ το Θεό που μου έδωσε τη δύναμη, τη φώτιση και την υπομονή να αντέξω όλα αυτά τα χρόνια, αυτό το μαρτύριο όλα τα χρόνια».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη, αφού πέθανε ο Δημήτρης Ανδρονίκου γνωστός ως «Δημητρούι» σε ηλικία 34 χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top