Υπ. Ενέργειας: Άρχισε η αποστολή προεγκρίσεων για το «Φωτοβολταϊκά για Όλους»

Υπ. Ενέργειας: Άρχισε η αποστολή προεγκρίσεων για το «Φωτοβολταϊκά για Όλους»

Την ολοκλήρωση της μηχανογράφησης της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων, για την «ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α3: Φωτοβολταϊκά για Όλους» του «Σχεδίου Χορηγιών για ενθάρρυνση της χρήσης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Εξοικονόμησης Ενέργειας σε κατοικίες 2024-25» και η αποστολή, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των προεγκρίσεων στους αιτητές, ανακοίνωσε το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας αναφέρει ότι "έχει ήδη ξεκινήσει από τις 2 Μαΐου του 2024, η ανάθεση της αξιολόγησης των αιτήσεων σε αξιολογητές και η αποστολή, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των προεγκρίσεων στους αιτητές".

Τέλος, το Υπουργείο ευχαριστεί τους πολίτες «για το μεγάλο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για το Σχέδιο, από την πρώτη ημέρα που ανακοινώθηκε η έναρξη παραλαβής των ηλεκτρονικών αιτήσεων», έχοντας λάβει μέχρι σήμερα περίπου 5.300 αιτήσεις, μόνο για την «ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α3: Φωτοβολταϊκά για Όλους».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».