Nέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας ύψους $400 εκατ. για την Ουκρανία θα εγκρίνουν οι ΗΠΑ

Nέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας ύψους $400 εκατ. για την Ουκρανία θα εγκρίνουν οι ΗΠΑ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζουν ένα πακέτο στρατιωτικής βοήθειας ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων για την Ουκρανία, καθώς επιστρέφουν σε έναν κανονικό ρυθμό προμήθειας όπλων στην χώρα αυτή μετά την ψήφιση του νόμου για την παροχή βοήθειας ύψους 95 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δήλωσε σήμερα Αμερικανός αξιωματούχος στο πρακτορείο Reuters.

Το πακέτο βοήθειας προς την Ουκρανία περιλαμβάνει πυροβολικό, πυρομαχικά για τα αντιαεροπορικά συστήματα NASAMS, αντιαρματικά όπλα, τεθωρακισμένα οχήματα και φορητά οπλικά συστήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα στο πεδίο της μάχης, δήλωσε ο αξιωματούχος μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE