Nέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας ύψους $400 εκατ. για την Ουκρανία θα εγκρίνουν οι ΗΠΑ

Nέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας ύψους $400 εκατ. για την Ουκρανία θα εγκρίνουν οι ΗΠΑ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζουν ένα πακέτο στρατιωτικής βοήθειας ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων για την Ουκρανία, καθώς επιστρέφουν σε έναν κανονικό ρυθμό προμήθειας όπλων στην χώρα αυτή μετά την ψήφιση του νόμου για την παροχή βοήθειας ύψους 95 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δήλωσε σήμερα Αμερικανός αξιωματούχος στο πρακτορείο Reuters.

Το πακέτο βοήθειας προς την Ουκρανία περιλαμβάνει πυροβολικό, πυρομαχικά για τα αντιαεροπορικά συστήματα NASAMS, αντιαρματικά όπλα, τεθωρακισμένα οχήματα και φορητά οπλικά συστήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα στο πεδίο της μάχης, δήλωσε ο αξιωματούχος μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE