Ο Ακιντζί επικρίνει Τατάρ για το Κυπριακό

Ο Ακιντζί επικρίνει Τατάρ για το Κυπριακό

Ο τέως Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο facebook μια φωτογραφία του χάρτη της Κύπρου και επέκρινε τον νυν Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Για πολλά χρόνια, αναφέρει, ο πρώην Τ/κ ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς είχε ακολουθήσει μια πολιτική "να μην διαπραγματευόμαστε μέχρι να αναγνωριστεί η κυριαρχία μας", προσθέτοντας ότι "ζητήθηκε από τον Κληρίδη και τον ΟΗΕ να αναγνωρίσουν επίσημα την τδβκ" - όπως αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος - "με την οποία ακόμη και η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν μπορούσε να παίξει αγώνα".

"Τα χρόνια των μη διαπραγματεύσεων κατάφεραν μόνο ένα πράγμα: Η Κυπριακή Δημοκρατία υπό ελληνοκυπριακή κυριαρχία έγινε μέλος της ΕΕ από μόνη της και για λογαριασμό ολόκληρου του νησιού όσον αφορά το διεθνές δίκαιο. Τα τελευταία 3 χρόνια, 40 χρόνια παλιάς πολιτικής έχουν επανέλθει ως καινούργια. Η συνέχιση αυτού, εξυπηρετεί μόνο ένα πράγμα: την επαρχιοποίηση», είπε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE