Στο κελί οι τρεις για 20 διερευνώμενες διαρρήξεις και κλοπές

Στο κελί οι τρεις για 20 διερευνώμενες διαρρήξεις και κλοπές

Υπό κράτηση θα παραμείνουν μέχρι τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου τα τρία πρόσωπα που συνελήφθησαν την Πέμπτη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τουλάχιστον 20 διερευνώμενες υποθέσεις που αφορούν διαρρήξεις, απόπειρες διάρρηξης και κλοπές, που διαπράχθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Πάφο.

Οι τρεις παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και το Δικαστήριο αποφάσισε να ανακοινώσει την απόφαση του για κράτηση τους ή μη αύριο, Σάββατο στις 10:00.

Στη σημερινή δικάσιμο που ξεκίνησε στις 14:00 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 19:00 οι συνήγοροι υπεράσπισης των τριών προχώρησαν στην αντεξέταση του μάρτυρα της Αστυνομίας αλλά και στην δική τους αγόρευση.

Σύμφωνα τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, οι 20 υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, διαπράχθηκαν μεταξύ Νοεμβρίου 2020 και Απριλίου 2024, στην επαρχία Πάφου και είχαν ως αποτέλεσμα την κλοπή χρηματικού ποσού και περιουσίας, συνολικής αξίας €865.000 περίπου.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων και μετά από αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, που λήφθηκαν από την Αστυνομία, προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 35, 32 και 36 ετών.

Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης και τέθηκαν υπό κράτηση. Σημειώνεται πως η Αστυνομία έχει αιτηθεί την 8ήμερη κράτηση και των τριών υπόπτων προσώπων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE