Eurovision 2024: Εξοργιστικό βίντεο με την ισραηλινή αποστολή να ειρωνεύεται τις διαμαρτυρίες για «Ελεύθερη Παλαιστίνη»

Eurovision 2024: Εξοργιστικό βίντεο με την ισραηλινή αποστολή να ειρωνεύεται τις διαμαρτυρίες για «Ελεύθερη Παλαιστίνη»

Στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφορεί βίντεο, στο οποίο φαίνονται τα μέλη της ισραηλινής ομάδας να προσποιούνται και να κοροϊδεύουν εκείνους που διαμαρτύρονται κατά του Ισραήλ.

Η παρουσία της αποστολής του Ισραήλ στον διαγωνισμό της Εurovision στο Μάλμε της Σουηδίας έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις με αφορμή τις εν εξελίξει στρατιωτικές επιχειρήσεις του εβραϊκού κράτους σε βάρος των Παλαιστινίων στη Μέση Ανατολή.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της Iσραηλινής ερμηνεύτριας Eden Golan στον ημιτελικό του διαγωνισμού, ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες με τους «Τimes of Israel» να σημειώνουν ότι ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες σε βάρος της αλλά η EBU (Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση) χρησιμοποίησε τεχνολογία για να τις καλύψει και να αποτραπεί η μετάδοση ανάλογων θορύβων σε ζωντανή μετάδοση».

Ωστόσο, φαίνεται ότι η ισραηλινή αποστολή προετοιμάζεται για ανάλογο σκηνικό και στον τελικό.

Στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφορεί βίντεο, στο οποίο φαίνονται τα μέλη της ισραηλινής ομάδας να προσποιούνται εκείνους που διαμαρτύρονται κατά του Ισραήλ και εμφανίζονται να γιουχάρουν την τραγουδίστρια, φωνάζοντας ειρωνικά «Palestine».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE