Ευθεία επίθεση Μ. Σολομωνίδη σε Α.Παπαχαραλάμπους: «Αποφάσισες να ασχοληθείς με τον Στρόβολο-Ανύπαρκτο το έργο σου»

Ευθεία επίθεση Μ. Σολομωνίδη σε Α.Παπαχαραλάμπους: «Αποφάσισες να ασχοληθείς με τον Στρόβολο-Ανύπαρκτο το έργο σου»

Σκληρή κριτική με πολλές... μπηχτές που θα συζητηθούν, έκανε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης στον νυν Δήμαρχο Στροβόλου και εκ νέου υποψηφιο, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Συγκεκριμένα ο κ. Σολομωνίδης μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Εκτός από τις δεκάδες αναρτήσεις για τον Άρη Θεσσαλονίκης, την Έβερτον, τον Νίκο Γκάλη και τον Αντώνη Σαμαρά αποφάσισες να ασχοληθείς και με τον Στρόβολο!!
Έργο ανύπαρκτο, έργο στην φαντασία μας!!»

Η ανάρτηση του κ. Σολομωνίδη συνοδεύεται και με σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από δημότες του Στροβόλου.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.