Ουκρανικό πλήγμα σε δεξαμενή πετρελαίου στο κατεχόμενο από τους Ρώσους Λουχάνσκ

Ουκρανικό πλήγμα σε δεξαμενή πετρελαίου στο κατεχόμενο από τους Ρώσους Λουχάνσκ

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε ότι ο ουκρανικός στρατός εξαπέλυσε πλήγμα αργά το βράδυ της Παρασκευής, από το οποίο ξέσπασε φωτιά σε δεξαμενή πετρελαίου στην κατεχόμενη από την Ρωσία ουκρανική επαρχία Λουχάνσκ.

Ο διορισμένος από την Μόσχα κυβερνήτης της περιοχής δήλωσε ότι ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και έξι τραυματίστηκαν από την ουκρανική επίθεση.

Ουκρανοί μπλόγκερς και κανάλια στο Telegram ανέφεραν ότι βομβαρδίστηκε η δεξαμενή στην πόλη Ρόβενσκι και πολλοί ανήρτησαν φωτογραφίες που δείχνουν μια μεγάλη πυρκαγιά.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Ουκρανία έχει προχωρήσει σε σειρά επιθέσεων κατά εγκαταστάσεων επεξεργασίας ή αποθήκευσης πετρελαίου, πολλές από τις οποίες βρίσκονται δεκάδες, ακόμη και εκατοντάδες χιλιόμετρα μέσα από τα σύνορα της Ρωσίας με την Ουκρανία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

Συνεχίζουμε τους ενεργειακούς μας σχεδιασμούς, και με τη Chevron και με την ENI και με την TOTAL, πάντοτε στη βάση του διεθνούς δικαίου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE