Ουκρανικό πλήγμα σε δεξαμενή πετρελαίου στο κατεχόμενο από τους Ρώσους Λουχάνσκ

Ουκρανικό πλήγμα σε δεξαμενή πετρελαίου στο κατεχόμενο από τους Ρώσους Λουχάνσκ

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε ότι ο ουκρανικός στρατός εξαπέλυσε πλήγμα αργά το βράδυ της Παρασκευής, από το οποίο ξέσπασε φωτιά σε δεξαμενή πετρελαίου στην κατεχόμενη από την Ρωσία ουκρανική επαρχία Λουχάνσκ.

Ο διορισμένος από την Μόσχα κυβερνήτης της περιοχής δήλωσε ότι ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και έξι τραυματίστηκαν από την ουκρανική επίθεση.

Ουκρανοί μπλόγκερς και κανάλια στο Telegram ανέφεραν ότι βομβαρδίστηκε η δεξαμενή στην πόλη Ρόβενσκι και πολλοί ανήρτησαν φωτογραφίες που δείχνουν μια μεγάλη πυρκαγιά.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Ουκρανία έχει προχωρήσει σε σειρά επιθέσεων κατά εγκαταστάσεων επεξεργασίας ή αποθήκευσης πετρελαίου, πολλές από τις οποίες βρίσκονται δεκάδες, ακόμη και εκατοντάδες χιλιόμετρα μέσα από τα σύνορα της Ρωσίας με την Ουκρανία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE