Συνέλαβαν 82χρονο για απόπειρα φόνου - Πήρε το όπλο και έριξε σε υποστατικό - Τραυμάτισε 4 άτομα

Συνέλαβαν 82χρονο για απόπειρα φόνου - Πήρε το όπλο και έριξε σε υποστατικό - Τραυμάτισε 4 άτομα

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα τα ξημερώματα στη σύλληψη ενός άντρα ηλικίας 82 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης των αδικημάτων απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν σε πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, οπλοφορίας προς διέγερσης τρόμου, παράνομης μεταφοράς και χρήσης πυροβόλου όπλου κ.ά.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το πιο πάνω πρόσωπο συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα (οπλοφορία προς διέγερση τρόμου), μετά από πληροφορία για ρίψη πυροβολισμού σε υποστατικό, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Ανακρινόμενος, ο 82χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη ρίψη πυροβολισμού (έπληξε φωτιστικό), που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμών τεσσάρων προσώπων.

Τα τέσσερα πρόσωπα, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και πήραν εξιτήριο.

Σήμερα ο 82χρονος, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.