Ο Λιονέλ Μέσι μαζί με τη Σακίρα σε νέο διαφημιστικό σποτ

Ο Λιονέλ Μέσι μαζί με τη Σακίρα σε νέο διαφημιστικό σποτ

Ο ποδοσφαιριστής της Ίντερ Μαϊάμι, Λιονέλ Μέσι και οι τραγουδιστές Σακίρα, Τζον Λέτζεντ και Νόουα Καχάν, πρωταγωνιστούν σε ένα νέο διαφημιστικό σποτ για τα ξενοδοχεία Hard Rock Hotels.

Μέσι, Σακίρα, Λέντζεντ και Καχάν εμφανίζονται να περιπλανώνται στους χώρους των ξενοδοχείων Hard Rock, στο νέο διαφημιστικό σποτ και να απολαμβάνουν το… κλίμα των υπερπολυτελέστατων καταλυμάτων.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου παίζει μάλιστα και με ένα φρούτο σαν μπαλάκι του τένις, καθώς ξεναγείται στο χώρο του εστιατορίου του ξενοδοχείου. Μετά τη μετεγγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι, ο Μέσι έχει εκτοξεύσει την εμπορική του αξία στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα έτσι και το νέο αυτό διαφημιστικό.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hard Rock (@officialhardrock)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE