Στους 136 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Στους 136 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Ο αριθμός των νεκρών από τις σφοδρές βροχοπτώσεις στην πολιτεία Ρίο Γκράντε ντο Σουλ αυξήθηκε στους 136, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η τοπική υπηρεσία πολιτικής προστασίας, έναντι 126 νεκρών την Παρασκευή, ενώ οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 125.

Σφοδρές καταιγίδες έπληξαν τη νοτιότερη πολιτεία της Βραζιλίας προκαλώντας μεγάλες πλημμύρες.

Η Ρίο Γκράντε ντο Σουλ έχει πληθυσμό 10,9 εκατομμυρίων κατοίκων, ενώ αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από τις εστίες τους 340.000 κάτοικοι, σύμφωνα με την ίδια υπηρεσία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE