Στους 136 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Στους 136 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Ο αριθμός των νεκρών από τις σφοδρές βροχοπτώσεις στην πολιτεία Ρίο Γκράντε ντο Σουλ αυξήθηκε στους 136, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η τοπική υπηρεσία πολιτικής προστασίας, έναντι 126 νεκρών την Παρασκευή, ενώ οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 125.

Σφοδρές καταιγίδες έπληξαν τη νοτιότερη πολιτεία της Βραζιλίας προκαλώντας μεγάλες πλημμύρες.

Η Ρίο Γκράντε ντο Σουλ έχει πληθυσμό 10,9 εκατομμυρίων κατοίκων, ενώ αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από τις εστίες τους 340.000 κάτοικοι, σύμφωνα με την ίδια υπηρεσία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE