Eurovision 2024: Μεγάλος Νικητής η Eλβετία με το Νέμο - Τα τελικά αποτελέσματα

Eurovision 2024: Μεγάλος Νικητής η Eλβετία με το Νέμο - Τα τελικά αποτελέσματα

Ο 68ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision ολοκληρώνεται σήμερα στο Μάλμε με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού.

Εικοσιπέντε χώρες θα λάβουν μέρος στο αποψινό σόου, με τον νικητή να αναδεικνύεται ως ο μεγάλος νικητής της Eurovision 2024. 

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή της Ολλανδίας αποκλείστηκε μετά από απόφαση και ανακοίνωσή της EBU.

Ο σημερινός τελικός θα αναδείξει το νικητή, ανάμεσα σε 37 χώρες οι οποίες θα ψηφίσουν για τις 25 συμμετοχές-χώρες οι οποίες κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό. 

Μεταξύ των χωρών που λαμβάνουν μέρος στον μεγάλο τελικό είναι φυσικά η Κύπρος που εκπροσωπείται από τη Silia Kapsis και το «Liar» και η Ελλάδα, η οποία εκπροσωπείται από τη Μαρίνα Σάττι και το «ZARI». 

Παρουσιάστριες της αποψινής βραδιάς, όπως και όλων των σόου έως το Σάββατο θα είναι η Petra Mede και η Malin Åkerman.

Το ΤhemaOnline σας μεταφέρει την περιγραφή λεπτό προς λεπτό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Σε περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας εισέρχεται το Δημοκρατικό Κόμμα, με τις πρόσφατες κινήσεις της ηγεσίας του, να προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο και να αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για τον ρόλο και την κατεύθυνση που επιλέγει ο Νικόλας Παπαδόπουλος ενόψει της επόμενης μέρας των βουλευτικών εκλογών. Οι εξελίξεις δεν περιορίζονται σε επιμέρους προσχωρήσεις, αλλά συνθέτουν ένα ευρύτερο πολιτικό μοτίβο, το οποίο αμφισβητείται έντονα από άλλες δυνάμεις του Κέντρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE