Eurovision 2024: Εκρηκτική η εμφάνιση της Κύπρου - Ξεσήκωσε το στάδιο η Silia Kapsis με το Liar - Βίντεο

Eurovision 2024: Εκρηκτική η εμφάνιση της Κύπρου - Ξεσήκωσε το στάδιο η Silia Kapsis με το Liar - Βίντεο

Στην 20η θέση εμφανίστηκε η Κύπρος στον τελικό του 68ου Διαγωνισμού της Eurovision, ξεσηκώνοντας το στάδιο Μalmö Arena στην Σουηδία.

Η Silia Kapsis ερμήνευσε στη σκηνή το «Liar» σε μία εντυπωσιακή χορογραφία. Ντυμένη με ένα λευκό μπλουζάκι και παντελόνι, η 17χρονη μαζί με την ομάδα της ξεσήκωσαν το στάδιο .

Σημειώνεται ότι λόγω του αποκλεισμού της Ολλανδίας, η 5η θέση εμφάνισης έμεινε κενή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.