Eurovision 2024: Εκρηκτική η εμφάνιση της Κύπρου - Ξεσήκωσε το στάδιο η Silia Kapsis με το Liar - Βίντεο

Eurovision 2024: Εκρηκτική η εμφάνιση της Κύπρου - Ξεσήκωσε το στάδιο η Silia Kapsis με το Liar - Βίντεο

Στην 20η θέση εμφανίστηκε η Κύπρος στον τελικό του 68ου Διαγωνισμού της Eurovision, ξεσηκώνοντας το στάδιο Μalmö Arena στην Σουηδία.

Η Silia Kapsis ερμήνευσε στη σκηνή το «Liar» σε μία εντυπωσιακή χορογραφία. Ντυμένη με ένα λευκό μπλουζάκι και παντελόνι, η 17χρονη μαζί με την ομάδα της ξεσήκωσαν το στάδιο .

Σημειώνεται ότι λόγω του αποκλεισμού της Ολλανδίας, η 5η θέση εμφάνισης έμεινε κενή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE