Σύλληψη 37χρονου για κλοπή καλωδίων και εργαλείων αξίας 140 χιλιάδων ευρώ

Σύλληψη 37χρονου για κλοπή καλωδίων και εργαλείων αξίας 140 χιλιάδων ευρώ

Ένας 37χρονος συνελήφθη, την Κυριακή, ως ύποπτος για υπόθεση κλοπής καλωδίων και εργαλείων, αξίας 140 χιλιάδων ευρώ, από εμπορευματοκιβώτιο, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, η κλοπή διαπράχθηκε τον περασμένο Ιούλιο σε εμπορευματοκιβώτιο που βρισκόταν στην περιοχή της Αγίας Φύλας.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων επί των τεκμηρίων, προέκυψε επιστημονική μαρτυρία και εναντίον του 37χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα, για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE