Χειροπέδες σε 37χρονο - Εμπλέκετε σε κλοπή 140 χιλιάδων ευρώ από κλειδωμένο κιβώτιο

Χειροπέδες σε 37χρονο - Εμπλέκετε σε κλοπή 140 χιλιάδων ευρώ από κλειδωμένο κιβώτιο

Στη σύλληψη 37χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο.

Η κλοπή διαπράχθηκε μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου 2023, στη Λεμεσό, όταν άγνωστοι παραβίασαν εμπορευματοκιβώτιο, ιδιοκτησία 65χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε περιφραγμένο χώρο στη Λεμεσό. Οι δράστες φέρονται να έκλεψαν από το εμπορευματοκιβώτιο, ποσότητα καλωδίων και διάφορα εξαρτήματα, η συνολική αξία των οποίων φαίνεται να ξεπερνά τις €140,000.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 37χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 37χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες νωρίς το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE