Χειροπέδες σε 37χρονο - Εμπλέκετε σε κλοπή 140 χιλιάδων ευρώ από κλειδωμένο κιβώτιο

Χειροπέδες σε 37χρονο - Εμπλέκετε σε κλοπή 140 χιλιάδων ευρώ από κλειδωμένο κιβώτιο

Στη σύλληψη 37χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο.

Η κλοπή διαπράχθηκε μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου 2023, στη Λεμεσό, όταν άγνωστοι παραβίασαν εμπορευματοκιβώτιο, ιδιοκτησία 65χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε περιφραγμένο χώρο στη Λεμεσό. Οι δράστες φέρονται να έκλεψαν από το εμπορευματοκιβώτιο, ποσότητα καλωδίων και διάφορα εξαρτήματα, η συνολική αξία των οποίων φαίνεται να ξεπερνά τις €140,000.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 37χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 37χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες νωρίς το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect