Χειροπέδες σε 37χρονο - Εμπλέκετε σε κλοπή 140 χιλιάδων ευρώ από κλειδωμένο κιβώτιο

Χειροπέδες σε 37χρονο - Εμπλέκετε σε κλοπή 140 χιλιάδων ευρώ από κλειδωμένο κιβώτιο

Στη σύλληψη 37χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο.

Η κλοπή διαπράχθηκε μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου 2023, στη Λεμεσό, όταν άγνωστοι παραβίασαν εμπορευματοκιβώτιο, ιδιοκτησία 65χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε περιφραγμένο χώρο στη Λεμεσό. Οι δράστες φέρονται να έκλεψαν από το εμπορευματοκιβώτιο, ποσότητα καλωδίων και διάφορα εξαρτήματα, η συνολική αξία των οποίων φαίνεται να ξεπερνά τις €140,000.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 37χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 37χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες νωρίς το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE