Χειροπέδες σε 37χρονο - Εμπλέκετε σε κλοπή 140 χιλιάδων ευρώ από κλειδωμένο κιβώτιο

Χειροπέδες σε 37χρονο - Εμπλέκετε σε κλοπή 140 χιλιάδων ευρώ από κλειδωμένο κιβώτιο

Στη σύλληψη 37χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο.

Η κλοπή διαπράχθηκε μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου 2023, στη Λεμεσό, όταν άγνωστοι παραβίασαν εμπορευματοκιβώτιο, ιδιοκτησία 65χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε περιφραγμένο χώρο στη Λεμεσό. Οι δράστες φέρονται να έκλεψαν από το εμπορευματοκιβώτιο, ποσότητα καλωδίων και διάφορα εξαρτήματα, η συνολική αξία των οποίων φαίνεται να ξεπερνά τις €140,000.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 37χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 37χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες νωρίς το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE