Χειροπέδες σε 37χρονο - Εμπλέκετε σε κλοπή 140 χιλιάδων ευρώ από κλειδωμένο κιβώτιο

Χειροπέδες σε 37χρονο - Εμπλέκετε σε κλοπή 140 χιλιάδων ευρώ από κλειδωμένο κιβώτιο

Στη σύλληψη 37χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο.

Η κλοπή διαπράχθηκε μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου 2023, στη Λεμεσό, όταν άγνωστοι παραβίασαν εμπορευματοκιβώτιο, ιδιοκτησία 65χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε περιφραγμένο χώρο στη Λεμεσό. Οι δράστες φέρονται να έκλεψαν από το εμπορευματοκιβώτιο, ποσότητα καλωδίων και διάφορα εξαρτήματα, η συνολική αξία των οποίων φαίνεται να ξεπερνά τις €140,000.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 37χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 37χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες νωρίς το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE