Πόλεμος φατριών: Νέο επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο σήμανε συναγερμό – Αυξημένες περιπολίες από Αστυνομία

Πόλεμος φατριών: Νέο επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο σήμανε συναγερμό – Αυξημένες περιπολίες από Αστυνομία

Συναγερμό έθεσε στις Αρχές νέο επεισόδιο στον πόλεμο των φατριών του υπόκοσμου.

Συγκεκριμένα το επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (10/5) όπου πρόσωπα μιας φατρίας έστειλαν προειδοποιητικό μήνυμα ότι τη νύχτα θα μεταβούν σε νυχτερινό κέντρο με αποτέλεσμα πρόσωπα της άλλη φατρίας, τα οποία ανέρχονταν σε δεκάδες, να μαζευτούν στο σημείο, έτοιμοι για συμπλοκή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι η Αστυνομία κάθε βράδυ σχεδόν την τελευταία βδομάδα διεξάγει αυξημένες περιπολίες.

«Εκείνο το βράδυ είχαμε εντοπίσει διάφορα πρόσωπα, όχι μόνο έξω από το νυχτερινό κέντρο αλλά και σε άλλες περιοχές. Η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα των προσώπων αυτών και στα οχήματα όπου επέβαιναν χωρίς να διαφανεί το οτιδήποτε. Οι έρευνες και επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες», σημείωσε.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE