Πόλεμος φατριών: Νέο επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο σήμανε συναγερμό – Αυξημένες περιπολίες από Αστυνομία

Πόλεμος φατριών: Νέο επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο σήμανε συναγερμό – Αυξημένες περιπολίες από Αστυνομία

Συναγερμό έθεσε στις Αρχές νέο επεισόδιο στον πόλεμο των φατριών του υπόκοσμου.

Συγκεκριμένα το επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (10/5) όπου πρόσωπα μιας φατρίας έστειλαν προειδοποιητικό μήνυμα ότι τη νύχτα θα μεταβούν σε νυχτερινό κέντρο με αποτέλεσμα πρόσωπα της άλλη φατρίας, τα οποία ανέρχονταν σε δεκάδες, να μαζευτούν στο σημείο, έτοιμοι για συμπλοκή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι η Αστυνομία κάθε βράδυ σχεδόν την τελευταία βδομάδα διεξάγει αυξημένες περιπολίες.

«Εκείνο το βράδυ είχαμε εντοπίσει διάφορα πρόσωπα, όχι μόνο έξω από το νυχτερινό κέντρο αλλά και σε άλλες περιοχές. Η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα των προσώπων αυτών και στα οχήματα όπου επέβαιναν χωρίς να διαφανεί το οτιδήποτε. Οι έρευνες και επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες», σημείωσε.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE