Αναζητούνται τρία πρόσωπα για υπόθεση κλοπής και δόλιας χρήσης μέσων πληρωμής -Δείτε φωτογραφίες

Αναζητούνται τρία πρόσωπα για υπόθεση κλοπής και δόλιας χρήσης μέσων πληρωμής -Δείτε φωτογραφίες

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση και τον εντοπισμό των τριών εικονιζόμενων προσώπων, που αναζητούνται για υπόθεση κλοπής και δόλιας χρήσης των μέσων πληρωμής, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Αμμοχώστου, μεταξύ των ημερομηνιών 29 και 30 Απριλίου 2024.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή/ και τον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23 – 803040 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE