Αναζητούνται τρία πρόσωπα για υπόθεση κλοπής και δόλιας χρήσης μέσων πληρωμής -Δείτε φωτογραφίες

Αναζητούνται τρία πρόσωπα για υπόθεση κλοπής και δόλιας χρήσης μέσων πληρωμής -Δείτε φωτογραφίες

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση και τον εντοπισμό των τριών εικονιζόμενων προσώπων, που αναζητούνται για υπόθεση κλοπής και δόλιας χρήσης των μέσων πληρωμής, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Αμμοχώστου, μεταξύ των ημερομηνιών 29 και 30 Απριλίου 2024.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή/ και τον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23 – 803040 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE