Μόλις 20 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση Ολγκίν-Τατάρ στα κατεχόμενα

Μόλις 20 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση Ολγκίν-Τατάρ στα κατεχόμενα

Μόλις 20 λεπτά διήρκησε η συνάντηση που είχε η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η συνάντηση ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, στις 12.00 το μεσημέρι. Είκοσι λεπτά αργότερα η κ. Ολγκίν αποχώρησε χωρίς να προβεί σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ αναμενόταν να προβεί σε δηλώσεις ο κ. Τατάρ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE