Μόλις 20 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση Ολγκίν-Τατάρ στα κατεχόμενα

Μόλις 20 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση Ολγκίν-Τατάρ στα κατεχόμενα

Μόλις 20 λεπτά διήρκησε η συνάντηση που είχε η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η συνάντηση ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, στις 12.00 το μεσημέρι. Είκοσι λεπτά αργότερα η κ. Ολγκίν αποχώρησε χωρίς να προβεί σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ αναμενόταν να προβεί σε δηλώσεις ο κ. Τατάρ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE