Μόλις 20 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση Ολγκίν-Τατάρ στα κατεχόμενα

Μόλις 20 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση Ολγκίν-Τατάρ στα κατεχόμενα

Μόλις 20 λεπτά διήρκησε η συνάντηση που είχε η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η συνάντηση ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, στις 12.00 το μεσημέρι. Είκοσι λεπτά αργότερα η κ. Ολγκίν αποχώρησε χωρίς να προβεί σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ αναμενόταν να προβεί σε δηλώσεις ο κ. Τατάρ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.