Μόλις 20 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση Ολγκίν-Τατάρ στα κατεχόμενα

Μόλις 20 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση Ολγκίν-Τατάρ στα κατεχόμενα

Μόλις 20 λεπτά διήρκησε η συνάντηση που είχε η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η συνάντηση ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, στις 12.00 το μεσημέρι. Είκοσι λεπτά αργότερα η κ. Ολγκίν αποχώρησε χωρίς να προβεί σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ αναμενόταν να προβεί σε δηλώσεις ο κ. Τατάρ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE