Μόλις 20 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση Ολγκίν-Τατάρ στα κατεχόμενα

Μόλις 20 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση Ολγκίν-Τατάρ στα κατεχόμενα

Μόλις 20 λεπτά διήρκησε η συνάντηση που είχε η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η συνάντηση ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, στις 12.00 το μεσημέρι. Είκοσι λεπτά αργότερα η κ. Ολγκίν αποχώρησε χωρίς να προβεί σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ αναμενόταν να προβεί σε δηλώσεις ο κ. Τατάρ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE