Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος μαθήτριας κατηγορείται καθηγητής σε λύκειο της Λεμεσού, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας.

Σε καταγγελία που έγινε στο Υπουργείο Παιδείας, αναφέρεται ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής, φίλησε μαθήτρια στο στόμα και αμέσως το θέμα αποτάθηκε στην εν λόγω επιτροπή, η οποία αποφάσισε την διαθεσιμότητα του καθηγητή μέχρι να διεξαχθούν οι έρευνες.

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό φαίνεται ότι σημειώθηκε τους προηγούμενους μήνες με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι το συμβάν καταγγέλθηκε και στην Αστυνομία.

*Η κύρια φωτογραφία είναι αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Η περαιτέρω εμβάθυνση της ενεργειακής συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο και Λίβανο συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υπουργό Ενέργειας του Λιβάνου κ. Τζοζέφ Σαάντι, στο Προεδρικό Μέγαρο.  

BEST OF TOTHEMAONLINE