Κυπριακό: Την ανάγκη για τριμερή μετέφερε ο Μητσοτάκης σε Ερντογάν - Όσα είπε στον ΠτΔ

Κυπριακό: Την ανάγκη για τριμερή μετέφερε ο Μητσοτάκης σε Ερντογάν - Όσα είπε στον ΠτΔ

Την ανάγκη για τριμερή συνάντηση ούτως ώστε οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων να συζητήσουν τις απόψεις τους στην παρουσία της ειδικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, μετέφερε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή του συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο, σύμφωνα με πληροφορίες .

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία το πρωί της Τρίτης με τον Έλληνα Πρωθυπουργό για ενημέρωση μετά τη χθεσινή συνάντησή του με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.  

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι όσον αφορά το Κυπριακό, ο κ. Μητσοτάκης μετέφερε στον Τούρκο Πρόεδρο την ανάγκη για τριμερή συνάντηση ούτως ώστε οι δύο ηγέτες να συζητήσουν τις απόψεις τους στην παρουσία της ειδικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ και ότι αναμένεται ανταπόκριση από τουρκικής πλευράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σφυροκοπήματα στη Μέση Ανατολή - Ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα για τις Βρετανικές Βάσεις - Αποστολή νέων μηνυμάτων το απόγευμα

LIVE: Σφυροκοπήματα στη Μέση Ανατολή - Ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα για τις Βρετανικές Βάσεις - Αποστολή νέων μηνυμάτων το απόγευμα

Για έβδομη συνεχόμενη ημέρα μαίνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς στο Ιράν, ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις σφυροκοπούν τον Λίβανο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο, ανάλογα με τις εξελίξεις στην περιοχή. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE