Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Ξεκάθαρα βλέπουμε μία τραγική εικόνα που σοκάρει τους πάντες είπε ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Ενημέρωση», ο Υπουργός ανέφερε ότι τρέχει προσφορά ύψους 65 εκατ. ευρώ για στάσεις και στέγαστρα που θα δούμε από φέτος τον Ιούλιο. Μπορούν φυσικά και οι δήμοι και κοινότητες να προχωρήσουν σε τοποθέτηση και να πάρουν λεφτά από το Κράτος.

Πάντα στις αναπλάσεις δρόμων δεν προνοείται η τοποθέτηση στάσεων από τον εργολάβο. Γίνεται στη συνέχεια από τον αρμόδιο δήμου καθώς είναι θέμα εξοπλισμού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE