Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Ξεκάθαρα βλέπουμε μία τραγική εικόνα που σοκάρει τους πάντες είπε ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Ενημέρωση», ο Υπουργός ανέφερε ότι τρέχει προσφορά ύψους 65 εκατ. ευρώ για στάσεις και στέγαστρα που θα δούμε από φέτος τον Ιούλιο. Μπορούν φυσικά και οι δήμοι και κοινότητες να προχωρήσουν σε τοποθέτηση και να πάρουν λεφτά από το Κράτος.

Πάντα στις αναπλάσεις δρόμων δεν προνοείται η τοποθέτηση στάσεων από τον εργολάβο. Γίνεται στη συνέχεια από τον αρμόδιο δήμου καθώς είναι θέμα εξοπλισμού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.