Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Ξεκάθαρα βλέπουμε μία τραγική εικόνα που σοκάρει τους πάντες είπε ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Ενημέρωση», ο Υπουργός ανέφερε ότι τρέχει προσφορά ύψους 65 εκατ. ευρώ για στάσεις και στέγαστρα που θα δούμε από φέτος τον Ιούλιο. Μπορούν φυσικά και οι δήμοι και κοινότητες να προχωρήσουν σε τοποθέτηση και να πάρουν λεφτά από το Κράτος.

Πάντα στις αναπλάσεις δρόμων δεν προνοείται η τοποθέτηση στάσεων από τον εργολάβο. Γίνεται στη συνέχεια από τον αρμόδιο δήμου καθώς είναι θέμα εξοπλισμού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.