ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Δικηγόροι του Δημάρχου Αγίας Νάπας, Χρίστου Ζαννέττου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων, δημιουργεί έντονο προβληματισμό ότι μια υπόθεση, η εκδίκαση της οποίας θα μπορούσε μέχρι σήμερα να είχε ολοκληρωθεί, καταχωρήθηκε 5 χρόνια μετά και εντός προεκλογικής περιόδου και έχει διαρρεύσει στον τύπο προτού επιδοθεί.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Έχει επιδοθεί, σήμερα, κατηγορητήριο στον πελάτη μας για γεγονότα τα οποία κατ’ ισχυρισμό τελέστηκαν τουλάχιστον προ δεκαπενταετίας και διερευνήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές περί το 2019, όταν και ο πελάτης μας τοποθετήθηκε επί των γεγονότων ενώπιον των ανακριτικών αρχών. Δημιουργεί έντονο προβληματισμό ότι μια υπόθεση, η εκδίκαση της οποίας θα μπορούσε μέχρι σήμερα να είχε ολοκληρωθεί, καταχωρήθηκε 5 χρόνια μετά και εντός προεκλογικής περιόδου και έχει διαρρεύσει στον τύπο προτού επιδοθεί.

Σημειώνουμε ότι, η πρόθεση του κ. Χρίστου Ζαννέττου είναι η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης, ώστε να διαφανεί άμεσα η αθωότητά του. Υπενθυμίζουμε ότι, στην βάση της κείμενης νομοθεσίας και του Συντάγματος, οποιοδήποτε πρόσωπο είναι ύποπτο ή κατηγορούμενο τεκμαίρεται αθώο, μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας.

Οποιεσδήποτε δε δημόσιες δηλώσεις οφείλουν να σέβονται το τεκμήριο της αθωότητας και να μην συνιστούν επηρεασμό και νόθευση της λαϊκής βούλησης

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top