Στο κελί δύο πρόσωπα - Βοήθησαν μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στην Κύπρο

Στο κελί δύο πρόσωπα - Βοήθησαν μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στην Κύπρο

Ποινές φυλάκισης, σε δύο πρόσωπα, ηλικίας 37 και 26 ετών, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, αφού τα έκρινε ένοχα σε δύο διαφορετικές υποθέσεις, υποβοήθησης υπηκόων τρίτων χωρών να παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 24 μηνών, στον 26χρονο, για υποβοήθηση 62 υπηκόων τρίτης χώρας να εισέλθουν παράνομα στην Κύπρο, περί τα μέσα Μαρτίου 2024.

Στον 37χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 μηνών, αφού κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου στην Κύπρο, 141 υπηκόων τρίτης χώρας, που διαπράχθηκε περί τα τέλη Οκτωβρίου 2023.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ανεξαρτητοποίηση βουλευτών και το πολιτικό κόστος – Όταν οι διαφωνίες γίνονται ρήξεις

Η ανεξαρτητοποίηση βουλευτών και το πολιτικό κόστος – Όταν οι διαφωνίες γίνονται ρήξεις

Η επίσημη ενημέρωση της Ολομέλειας από την Πρόεδρο της Βουλή των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου ότι η Ειρήνη Χαραλαμπίδου δεν ανήκει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΑΚΕΛ – Αριστερά – Νέες Δυνάμεις επιβεβαίωσε και θεσμικά την  πολιτική ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE