ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2024: Αισιόδοξος ο Καρογιάν - «Η ΔΗΠΑ θα εκλέξει Ευρωβουλευτή»

Εκλογές 2024: Αισιόδοξος ο Καρογιάν - «Η ΔΗΠΑ θα εκλέξει Ευρωβουλευτή»

«Θα είμαστε σ’ αυτές τις εκλογές και στις επόμενες μέχρι την ώρα που η Δημοκρατική Παράταξη θα είναι ο πατριωτικός, μετριοπαθής, διεκδικητικός, νούσιμος κεντρώος χώρος» ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, Μάριος Καρογιάν κατά την προεκλογική εκδήλωση της ΝΕΟ-ΔΗΠΑ ενόψει της 9ης Ιουνίου, όπου παρουσιάστηκαν οι νέες και οι νέοι υποψήφιοι κάτω των 35 ετών που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο της Τ.Α.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, ο κ. Καρογιάν εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ΔΗΠΑ-Συνεργασία θα πετύχει ποσοστό 7,5%+ και θα εκλέξει Ευρωβουλευτή. «Κτυπάμε την πόρτα εισδοχής μας στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες και η πόρτα θα ανοίξει γιατί όλοι μαζί θα το παλέψουμε».

Θεωρεί, είπε, τον στόχο εφικτό, καθώς «αφουγκραζόμαστε τους παλμούς της κοινωνίας. Ο κόσμος είναι αυτός που ψηφίζει. Δεν μιλά, αποφασίζει, κρίνει, ενεργεί, σταθμίζει και πλειοδοτεί αυτούς που θεωρεί ότι είναι έντιμοι και σωστοί. Ψηφίζει ανθρώπους που δεν υφαρπάζουν την ψήφο για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους παιχνίδια».

Εξέφρασε την απογοήτευσή του αλλά και τον προβληματισμό του για τα χαμηλά ποσοστά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις στην ΔΗΠΑ, υπενθυμίζοντας τι έγινε στις προηγούμενες ευρωεκλογές το 2019 «που οι δημοσκοπικοί οίκοι μας έδιναν 0,1-0,3% και πετύχαμε 3,8% και στις βουλευτικές του 2021 από το 2,1-2,7% κάναμε ανατροπή πετυχαίνοντας 6,1%. Δεν έχουμε τα οικονομικά μέσα να διαφημίσουμε πόσο μακριά και πόσο έξω έπεσαν οι δημοσκοπήσεις στο παρελθόν, από την πρώτη ημέρα της ύπαρξής μας».

Παρουσιάζοντας τους έξι υποψήφιους ευρωβουλευτές, ανέφερε ότι πρόκειται για «ανθρώπους με περγαμηνές ο καθένας στο χώρο του, έξυπνους, ανιδιοτελής, με γνώση, ήθος και χαρακτήρα. Πάνω από όλα είναι άνθρωποι που βλέπουν με ευαισθησία που θέλουν προκοπή, μέλλον, προοπτική, που θέλουμε μια Κύπρο καλύτερη».

Το 75-80% των υποψηφίων, πρόσθεσε, είναι άνθρωποι κάτω των 40 ετών, «που νοιάζονται για το παρόν και το μέλλον και είναι η επένδυση μιας χώρας που θέλει να προοδεύσει».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Στο Νοσοκομείο 33χρονος: Τον βρήκαν μαχαιρωμένο στην πλάτη - Πληροφορίες για δεύτερο τραυματία

• Airbnb: «Αγκάθι» για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις τουρισμού - Τα προβλήματα, τα μέτρα και οι… παρανομίες

• Θερμοπληξία: Τι να κάνετε για να προστατέψετε τα παιδιά το καλοκαίρι

• Μπροστά στη μόρφωση οι Κύπριοι: Ψηλά στις χώρες με τα άτομα που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους – Αναλυτικά στοιχεία

• Αφόρητος καύσωνας με συνοδεία... βροχών - Που και πότε αναμένονται - Αναλυτική πρόγνωση



Στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο ΠτΔ με τη σύζυγό του - Το σημερινό πρόγραμμα

Στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο ΠτΔ με τη σύζυγό του - Το σημερινό πρόγραμμα

Την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τη σύζυγο του, που βρίσκονται στο Παρίσι, προσκεκλημένοι του Γάλλου Προέδρου Εμάνουελ Μακρόν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top