LIFESTYLE

Χάρης Κκολός: «Κατεβαίνει» υποψήφιος στις εκλογές - Η απόφαση του και οι στόχοι του

Χάρης Κκολός: «Κατεβαίνει» υποψήφιος στις εκλογές - Η απόφαση του και οι στόχοι του

Ο Κύπριος ηθοποιός Χάρης Κκολός ανακοίνωσε σήμερα 15/5 την υποψηφιότητα του στην θέση του Δημοτικού Συμβούλου στις Δημοτικές εκλογές του Ιουνίου, στο διαμέρισμα Ιδαλίου.

Με μια ανάρτηση, δημοσιοποίησε την απόφαση του αλλά και τον λόγο για τον οποίο θα διεκδικήσει τη θέση Δημοτικού Συμβούλου, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει βλέψεις για πολιτική καριέρα.

Αυτούσια η Ανακοίνωση

«Χωρίς πολλά πολλά σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στην θέση του Δημοτικού Συμβούλου , στις Δημοτικές εκλογές του Ιουνίου , στο διαμέρισμα Ιδαλίου στο Δάλι .

Η απόφαση μου να διεκδικήσω μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Δάλι δεν έχει πολιτικές σκοπιμότητες ούτε και βλέψεις πολιτικής καριέρας.

Θέλω μόνο να μπορέσω εάν τα καταφέρω με την βοήθεια όλων των γονιών να οργανώσουμε την Ενορία Κωσταντίνου και Ελένης αλλά και όλο το Δάλι σε κάποιους τομείς οι οποίοι χρήζουν βελτίωσης και εκσυγχρονισμού.

Σαν πατέρας νιώθω ότι είναι μεγάλη η ανάγκη δημιουργίας εκείνων τον φορέων και συνόλων όπου τα παιδιά και έφηβοι να συνυπάρξουν συλλογικά στο κοινωνικό σύνολο κάτω από μια ομπρέλα δημιουργίας και προσφοράς στον Δήμο μας .

Υπάρχουν οι τρόποι και τα κανάλια να οργανωθούν οι μάζες των παιδιών σε δραστηριότητες και ομάδες οπού με σωστή οργάνωση, αγάπη και καθοδήγηση, να μείνουν μακριά από εξαρτήσεις και συμπεριφορές οι οποίες μαστίζουν την κοινωνία του σήμερα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αποκάλυψη: Ποιοι αποφάσισαν το «μπάζωμα στα Τέμπη» - Η άγνωστη σύσκεψη

Βροχές και καταιγίδα στο... μενού - Ποιες περιοχές επηρεάζονται και πότε

Μέχρι ποια ηλικία λαμβάνουν επίδομα τέκνου για αγόρια και μέχρι ποια για κορίτσια; Τι ισχύει για ΑμεΑ;

Έφοδοι, παρακολουθήσεις, κατασχέσεις, όπλα και ναρκωτικά – Οι «διαταράξεις» της νύχτας και το οργανωμένο έγκλημα

Ιλάειρα Ζήση: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου



Ευρωεκλογές: Τελικές αναμετρήσεις - Αλλάζει η κομματική σκακιέρα - Η αποκαθήλωση του ΔΗΚΟ

Ευρωεκλογές: Τελικές αναμετρήσεις - Αλλάζει η κομματική σκακιέρα - Η αποκαθήλωση του ΔΗΚΟ

Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από το θέμα της πρωτιάς ανάμεσα σε ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα θα κόψει πρώτο το νήμα την νύχτα της 9ης Ιουνίου. Στην πορεία, τα πράγματα άλλαξαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top