ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο δικαστήριο τρία πρόσωπα: Φέρεται να απειλούσαν ζευγάρι στη Λάρνακα

Στο δικαστήριο τρία πρόσωπα: Φέρεται να απειλούσαν ζευγάρι στη Λάρνακα

Καταχωρίστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας υπόθεση σε βάρος τριών προσώπων 32, 46 και 50, κάποιοι εκ των οποίων την απασχόλησαν και στο παρελθόν την Αστυνομία. Οι τρεις αντιμετωπίζουν αδικήματα συνωμοσίας για κακούργημα, εκβιασμού και απαίτησης χρημάτων με απειλές.

Οι κατηγορούμενοι κατονομάστηκαν ως τα πρόσωπα που απειλούσαν και εκφόβιζαν το ζεύγος στην επαρχία Λάρνακας σε διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου. Οι ύποπτοι φέρονται να αξίωσαν ποσό €300.000 από τους παραπονούμενους, έπειτα από οικονομικές δοσοληψίες που είχε ο ένας μαζί τους. 

 Η υπόθεση ορίστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας στις 4 Δεκεμβρίου 2024. Η Αστυνομία ζήτησε όπως οι κατηγορούμενοι παραμείνουν υπό κράτηση, ωστόσο το αίτημά της απορρίφθηκε από το Δικαστήριο, που τους άφησε υπό όρους ελεύθερους. Ο 46χρονος και ο 32χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι αφότου κατέβαλαν ως εγγύηση από €20.000. Οι δύο θα παρουσιάζονται δύο φορές την εβδομάδα σε Αστυνομικό Σταθμό, θα παραδώσουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και θα τοποθετηθούν στον κατάλογο στοπ λιστ. Σ’ ό,τι αφορά στον 50χρονο δεν εκπλήρωσε τους όρους που επιβλήθηκαν από το Δικαστήριο και παραμένει υπό κράτηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top