ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΣΠ: «Βασιλιάς» ο Σεμέδο με 53%, «Βασίλισσα» η Μαριλένα με 55%

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΣΠ: «Βασιλιάς» ο Σεμέδο με 53%, «Βασίλισσα» η Μαριλένα με 55%

Στον θρόνο του «The Best Player of the Season» κάθεται από απόψε το βράδυ ο Willy Semedo! Ο 30χρονος Γάλλος εξτρέμ… ανακηρύχθηκε νέος «βασιλιάς» του κυπριακού ποδοσφαίρου στα βραβεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24», που πραγματοποιήθηκαν στο Monte Caputo και μεταδόθηκαν απευθείας από την Cablenet.

O άσος της Ομόνοιας συγκέντρωσε ποσοστό 53% στη ψηφοφορία που διεξήχθη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος, έχοντας απόσταση 11 μονάδων από τον Jairo Da Silva. Για πρώτη φορά στα «PASP FOOTBALL AWARDS» βραβεύτηκε και η «The Best Player of the Season», η οποία είναι η Μαριλένα Γεωργίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE