Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 30χρονου Βύρωνα Στυλιανού, ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο, το απόγευμα της Τετάρτης (15/5), στην Λεμεσό. 

Από την νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του 30χρονου, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, λήφθηκαν δείγματα, τα οποία θα σταλούν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (15/5), όταν ο 30χρονος κατέρρευσε ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/5. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE