Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 30χρονου Βύρωνα Στυλιανού, ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο, το απόγευμα της Τετάρτης (15/5), στην Λεμεσό. 

Από την νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του 30χρονου, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, λήφθηκαν δείγματα, τα οποία θα σταλούν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (15/5), όταν ο 30χρονος κατέρρευσε ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/5. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE