Θρήνος στην Ελλάδα: Πέθανε ο στρατηγός των Ειδικών Δυνάμεων

Θρήνος στην Ελλάδα: Πέθανε ο στρατηγός των Ειδικών Δυνάμεων

Πέθανε ο απόστρατος αξιωματικός, στρατιωτικός αναλυτής και στρατιωτικός συντάκτης Θανάσης Μπάφας, σκορπώντας θλίψη στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο εκλιπών το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν αρχικά στο 401 ΓΣΝ Αθηνών και κατόπιν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Ο Θανάσης Μπάφας ήταν απόφοιτος της ΣΣΕ τάξης ’74, Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, με συμμετοχή σε πολλές και επικίνδυνες αποστολές όπως στο Ερμπίλ.

Η εξόδιος ακολουθία, θα πραγματοποιηθεί στη Λειβαδιά, σε ημερομηνία και ώρα που θα καθοριστεί.

Το μήνυμα του Πάνου Καμένου
Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του μέσω ανάρτησης στο Χ (πρώην Twitter): «Στρατηγέ καλό Παράδεισο, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη,την αγάπη, την φιλία , τις πολύτιμες συμβουλές και την σκληρή δουλειά . Η αγάπη για την Πατρίδα τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους Καταδρομείς διδάχτηκε από εσένα σε γενεές Ελλήνων. Αθάνατος» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE