Θρήνος στην Ελλάδα: Πέθανε ο στρατηγός των Ειδικών Δυνάμεων

Θρήνος στην Ελλάδα: Πέθανε ο στρατηγός των Ειδικών Δυνάμεων

Πέθανε ο απόστρατος αξιωματικός, στρατιωτικός αναλυτής και στρατιωτικός συντάκτης Θανάσης Μπάφας, σκορπώντας θλίψη στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο εκλιπών το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν αρχικά στο 401 ΓΣΝ Αθηνών και κατόπιν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Ο Θανάσης Μπάφας ήταν απόφοιτος της ΣΣΕ τάξης ’74, Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, με συμμετοχή σε πολλές και επικίνδυνες αποστολές όπως στο Ερμπίλ.

Η εξόδιος ακολουθία, θα πραγματοποιηθεί στη Λειβαδιά, σε ημερομηνία και ώρα που θα καθοριστεί.

Το μήνυμα του Πάνου Καμένου
Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του μέσω ανάρτησης στο Χ (πρώην Twitter): «Στρατηγέ καλό Παράδεισο, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη,την αγάπη, την φιλία , τις πολύτιμες συμβουλές και την σκληρή δουλειά . Η αγάπη για την Πατρίδα τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους Καταδρομείς διδάχτηκε από εσένα σε γενεές Ελλήνων. Αθάνατος» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πολιτικό παζλ του 2028 αρχίζει να συμπληρώνεται -Το ΔΗΚΟ κοιτάζει προς Χριστοδουλίδη, ο ΔΗΣΥ αναζητά την επόμενη μέρα και το ΑΚΕΛ θέλει να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού

Το πολιτικό παζλ του 2028 αρχίζει να συμπληρώνεται -Το ΔΗΚΟ κοιτάζει προς Χριστοδουλίδη, ο ΔΗΣΥ αναζητά την επόμενη μέρα και το ΑΚΕΛ θέλει να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να απέχουν ακόμη αρκετό χρόνο, όμως στο παρασκήνιο, η πολιτική σκακιέρα έχει ήδη αρχίσει να κινείται. Τα κόμματα μετρούν δυνάμεις, εξετάζουν συμμαχίες, ζυγίζουν πρόσωπα και προσπαθούν να διαβάσουν τις διαθέσεις της κοινωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE