Ατύχημα στο ελικόπτερο που επέβαινε ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι - Ψάχνουν να το βρουν

Ατύχημα στο ελικόπτερο που επέβαινε ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι - Ψάχνουν να το βρουν

Θρίλερ με τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν υπέστη «σκληρή προσγείωση», αναφέρει η κρατική τηλεόραση χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το Associated Press, διασώστες προσπαθούν να προσεγγίσουν ένα ελικόπτερο, που ενεπλάκη σε «περιστατικό» ενώ ταξίδευε με κομβόι. Σύμφωνα με το ίδιο πρακτορείο, το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν έκανε «αναγκαστική προσγείωση».

Ανάμεσα στους επιβαίνοντες φαίνεται να βρίσκεται και ο πρόεδρος Εμπραχίμ Ραΐσι, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Το ελικόπτερο φαίνεται να κατέπεσε στο ανατολικό Αζερμπαϊτζάν.

Σύμφωνα με την Teheran Times, στα τρία ελικόπτερα επιβαίνουν υπουργοί και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι. Ένα εκ των τριών αγνοείται.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.