ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λάρνακα: Διέρρηξαν τυχαία γιαγιά και εγγονή το ίδιο βράδυ

Λάρνακα: Διέρρηξαν τυχαία γιαγιά και εγγονή το ίδιο βράδυ

Αγνωστοι διέρρηξαν τα διαμερίσματα γιαγιάς και εγγονής στη Λάρνακα

Πέντε επώνυμα ρολόγια χειρός, γυναικείες τσάντες, 500 ευρώ σε μετρητά, 400 στερλίνες Αγγλίας, ένα μαργαριταρένιο κολιέ και διάφορα άλλα αντικείμενα κλάπηκαν χθες βράδυ από δύο διαμερίσματα στη Λάρνακα που ανήκουν σε γιαγιά και εγγονή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε χθες βράδυ στο ΤΑΕ Λάρνακας από γυναίκα, ότι μεταξύ των ωρών 20.10 – 21.30 άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμα της που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας στην Οδό Τρικάλων στη Λάρνακα.

Από το διαμέρισμα κλάπηκαν πέντε επώνυμα ρολόγια χειρός ,τρεις χαρτοφύλακες που περιείχαν διάφορα έγγραφα και δύο επώνυμες γυναικείες τσάντες, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας. 

Επίσης η γυναίκα κατήγγειλε ότι οι άγνωστοι διέρρηξαν και το διπλανό διαμέρισμα που ανήκει στη γιαγιά της, από το οποίο κλάπηκαν μια τσάντα χειρός, ένα μαύρο τσαντάκι, 500 ευρώ σε μετρητά, 400 στερλίνες Αγγλίας και ένα μαργαριταρένιο κολιέ. Η αξία των κλαπέντων δεν έχει ακόμα υπολογιστεί.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας οι οποίοι από προκαταρκτικές έρευνες διαπίστωσαν ότι οι άγνωστοι απέκτησαν είσοδο στα διαμερίσματα, παραβιάζοντας τις εξώπορτες με αιχμηρό αντικείμενο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top