Στιγμές τρόμου στον Μούτταλο: Άγνωστοι έκλεψαν πάνω από €5.000 - Έριξαν πυροβολισμούς

Στιγμές τρόμου στον Μούτταλο: Άγνωστοι έκλεψαν πάνω από €5.000 - Έριξαν πυροβολισμούς

Στιγμές τρόμου έζησαν δύο γυναίκες στην περιοχή Μούτταλου, στην επαρχία Πάφου, όταν άγνωστοι εισήλθαν στο διαμέρισμα τους και τις λήστεψαν, ενώ έριξαν και πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Δευτέρας (20/05), λήφθηκε πληροφορία για δύο πυροβολισμούς στον Μούτταλο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν δύο γυναίκες Αφρικανικής καταγωγής, οι οποίες έπεσαν θύματα ληστείας από δύο αγνώστους άνδρες.

Οι δράστες εισήλθαν στο διαμέρισμα και υπό την απειλή πιστολιού, έκλεψαν μια τσάντα η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 5.250 ευρώ.

Την ώρα που διέφευγαν από το σημείο, οι δύο άνδρες έριξαν δύο πυροβολισμούς στον αέρα.

Οι Αρχές αναζητούν τους δράστες.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE