ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μονή Αββακούμ: Τις προσεχείς ημέρες η ολοκλήρωση ερευνών της Αστυνομίας για την οικονομική πτυχή

Μονή Αββακούμ: Τις προσεχείς ημέρες η ολοκλήρωση ερευνών της Αστυνομίας για την οικονομική πτυχή

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι έρευνες της Αστυνομίας για όλες τις υποθέσεις που αφορούν στην Μονή Οσίου Αββακούμ, δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, απαντώντας σε ερωτήσεις, στο πλαίσιο διάσκεψης Τύπου στο Αρχηγείο της Αστυνομίας.

Ο κ. Ανδρέου σημείωσε ότι οι έρευνες είναι σε προχωρημένο στάδιο και μόλις ολοκληρωθούν, θα σταλούν όλες στη Νομική Υπηρεσία.

Από τον αριθμό υποθέσεων που διερευνώνται και σχετίζονται με τη Μονή Οσίου Αββακούμ, οι πιο πολύπλοκες υποθέσεις είναι οικονομικής φύσεως, με το μεγάλο χρηματικό ποσό που έχει εντοπιστεί, σημείωσε ο κ. Ανδρέου, διευκρινίζοντας ότι αυτή είναι και η υπόθεση που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. «Υπάρχουν εξελίξεις, καθημερινά λαμβάνονται καταθέσεις», είπε.

«Θεωρούμε ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο και αναμένουμε τις προσεχείς μέρες να υπάρξει εξέλιξη, όσον αφορά την ολοκλήρωση των εξετάσεων», πρόσθεσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας. Σε ερώτηση αν θα γίνει κάποια συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα, για να εξεταστούν τα ευρήματα, απάντησε θετικά.

«Κάποιες από τις υποθέσεις που διερευνώνται έχουν ολοκληρωθεί και βρίσκονται στον Γενικό Εισαγγελέα. Αναμένεται να ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις για όλες τις υποθέσεις, θα σταλούν στη Νομική Υπηρεσία, ώστε να συζητηθούν όλες μαζί και να παρθεί απόφαση, για το πως προχωρούμε», κατέληξε ο κ. Ανδρέου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top