ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι προτάσεις Τσίγκη για στήριξη της εργαζόμενης μητέρας του Στροβόλου

Οι προτάσεις Τσίγκη για στήριξη της εργαζόμενης μητέρας του Στροβόλου

Ο υποψήφιος για την δημαρχία του Δήμου Στροβόλου, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση τίμησε τρεις γυναίκες σύμβολα της εποχής μας και κατέθεσε τις προτάσεις του για στήριξη της εργαζόμενης μητέρας του Στροβόλου.

Τις προτάσεις του, για στήριξη της εργαζόμενης μητέρας του Στροβόλου κατέθεσε ο υποψήφιος για την δημαρχία του Δήμου, Χρίστος Τσίγκης. Συνομιλώντας με γυναίκες δημότες του Στροβόλου, ο κύριος Τσίγκης υπογράμμισε «πως ως Δήμος έχουμε χρέος να στηρίξουμε τις γυναίκες που αποτελούν τους στυλοβάτες της οικογένειας και της κοινωνίας μας, εκπληρώνοντας πολυσύνθετους και δύσκολους ρόλους».

Η επόμενη πενταετία, ανέφερε, θα είναι μια σημαντική περίοδος επένδυσης στο αύριο του Δήμου μας «και θα είναι τιμή μου, πρώτος μεταξύ ίσων, ως ομάδα με την νέα Αντιδήμαρχο και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώνοντας τις πολιτικές δυνάμεις σε συνδυασμό με την αποτελεσματική διοίκηση της Δημοτικής Υπηρεσίας, να χτίσουμε αυτό το μέλλον μαζί».

Ο υποψήφιος δήμαρχος, ανέφερε ότι θα ενδυναμώσει τον θεσμό για τις παιδικές λέσχες σε ολόχρονη βάση που να είναι συμβατό με τα ωράρια των δημοτών και θα εφαρμόσει προγράμματα πέραν από τα υφιστάμενα για να υπάρχει απασχόληση στα ενεργά σχολεία για όλες τις ηλικίες. Κατέθεσε επίσης τις προτάσεις του για τοπική ανάπτυξη, κοινωνική φροντίδα και τοπική ανεργία, υπογραμμίζοντας πως «έχει μέθοδο και όραμα για όλους τους δημότες».

Κατά την εκδήλωση, τιμήθηκαν τρεις γυναίκες σύμβολα της εποχής μας. Τιμήθηκε η κυρία Ανδριάνα Nικολάου, για τον μαρτυρικό αγώνα της μάνας μέχρι να δικαιωθεί η μνήμη του γιου της και για το ηθικό δίδαγμα προς όλους μας, η κυρία Παναγιώτα Σέα, για τον αγώνα της, ως γυναίκα και μάνα πρόσφυγας του 1974 που διδάσκει αξιοπρέπεια, υπομονή και θάρρος. Επίσης, τιμήθηκε, με μεταθανάτια διάκριση η πρώην δημοτική σύμβουλος Στροβόλου, Έλλη Σολομωνίδου για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά της στο Δήμο Στροβόλου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top