Συμπλοκή στην παλιά Λευκωσία: Δύο τραυματίες - Ο ένας στο νοσοκομείο

Συμπλοκή στην παλιά Λευκωσία: Δύο τραυματίες -  Ο ένας στο νοσοκομείο

Συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία μετά από πληροφορία για συμπλοκή στη Παλιά Λευκωσία, μέλη της δύναμης έσπευσαν στο σημείο για διερεύνηση του περιστατικού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης, σημειώθηκε συμλοκή σε οικία στην οδό Λήδρας μεταξύ τεσσάρων προσώπων που φαίνεται να διαμένουν στο ίδιο σπίτι, με αποτέλεσμα δύο πρόσωπα να τραυματιστούν.

Ο ένας τραυματίας φέρει τραύματα από μαχαίρι στην ομοπλάτη και στα χέρια ενώ ο δεύτερος τραυματίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.