Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας του 15χρονου που έπεσε από ταράτσα

Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας του 15χρονου που έπεσε από ταράτσα

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 15χρονος φέρει κάταγμα γνάθου, λεκάνης, ισχύος και κάταγμα στα δύο του χέρια, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του στο παρόν στάδιο κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου από τους θεράποντες ιατρούς.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, περί ώρα 13:45, ενημερώθηκε η Αστυνομία Πάφου για πτώση ενός παιδιού από πολυκατοικία, το οποίο μεταφερόταν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν άμεσα τη σκηνή, την οποία απέκλεισαν.

Όπως διαπιστώθηκε, ο τραυματίας ήταν 15χρονο αγόρι, το οποίο έπεσε από την ταράτσα του τετραώροφου κτηρίου, ύψους 16 μέτρων.

Αναφέρεται ότι το παιδί βρισκόταν στο εν λόγω κτήριο, επειδή εκεί εργάζεται η μητέρα του. Αρχικά ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου και ακολούθως στο ΓΝ Λευκωσίας. Μετά την πτώση του επικοινωνούσε με το περιβάλλον και ανάφερε ότι η πτώση του οφείλεται σε ατύχημα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE