Αιματηρό επεισόδιο σε ξενοδοχείο στα Χανιά - Σκανδιναβός τουρίστας μαχαίρωσε δύο άτομα

Αιματηρό επεισόδιο σε ξενοδοχείο στα Χανιά - Σκανδιναβός τουρίστας μαχαίρωσε δύο άτομα

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα στoν Πλατανιά Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ένας 48χρονος Φινλανδός φέρεται να μαχαίρωσε δυο άνδρες, έναν Φινλανδό και έναν Σουηδό, μέσα στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν.

Οι άνδρες βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ο δράστης προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Αστυνομία που συνέλαβε τον 48χρονο Σουηδό αλλά και δυο ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τους δυο τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η ζωή των τραυματιών δεν διατρέχει κίνδυνο.

Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE